Pokračování Squid Game na prvních záběrech s datem premiéry
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Pokračování Squid Game na prvních záběrech s datem premiéry

Pokračování Squid Game na prvních záběrech s datem premiéry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Netflix Netflix

Squid Game je konečně na dohled. Společnost Netflix vydala první upoutávku pro 2. řadu populárního seriálu, který původně vznikal více než 10 let. Máme i datum premiéry.

Reklama

Dámy a pánové, fanoušci hry na oliheň, máme pro vás vůbec první záběry z 2. řady seriálu Squid Game. Společnost Neftlix právě zveřejnila první upoutávku, která navíc prozradila i datum premiéry. Pokračování těchto brutálních her a zajímavých příběhů odstartuje ještě letos, konkrétně 26. prosince. A rozhodně to nebude naposled, co o Squid Game uslyšíme, v roce 2025 pak dorazí 3. řada. Vše by mělo na sebe přímo navazovat, proto tak doporučujeme zhlédnout první řadu z roku 2021.

Ta zaznamenala obrovský úspěch a možná nečekaně překonala několik rekordů Netflixu. Squid Game se rychle stal celosvětovým fenoménem, stal se nejvíce sledovaným seriálem na Netflixu během prvních čtyř týdnů od uvedení, s více než 142 miliony domácností, které si ho pustily. V současné době se má chystat také plnohodnotná videohra, celého vývoje se údajně chopilo přímo Netflix Game Studios. Podrobnosti prozatím neznáme, nicméně tvrdí se, že půjde o multiplayerovou hru.

Squid Game

Squid Game je jihokorejský dramatický seriál vytvořený Hwang Dong-hyukem, který zaznamenal mimořádný úspěch po svém uvedení na Netflixu v září 2021. Stal se nejen obrovským komerčním hitem, ale také kulturním fenoménem, který významně ovlivnil zábavní průmysl a otevřel cestu dalším mezinárodním produkcím k dosažení globálního úspěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama