Populární battle-royal hra míří na PlayStation 5 a bude Free To Play
i Zdroj: 24 Entertainment
Novinka Populární battle-royal hra míří na PlayStation 5 a bude Free To Play

Populární battle-royal hra míří na PlayStation 5 a bude Free To Play

Josef Cón

Josef Cón

8. 7. 2023 11:00

Vynikající novinky se dočkali hráči populárního žánru battle-royal. Naraka: Bladepoint bude zdarma pro všechny.

Reklama

Téměř rok trval vývojářům port na Xbox. Po dvou letech od vydání PC verze se dočká také „modrý tým“ tedy majitelé konzole PlayStation 5 (později i PS4). Oblíbenou battle-royal akci si dle informací z oficiální tiskové zprávy zahrálo více než 20 milionů hráčů, což je úctyhodné číslo zejména v kontextu toho, že hra byla resp. stále je za cca 450 Kč.

Dostupnost na PS a přechod na free-to-play model je zcela jistě novým impulsem a pravděpodobně bude mít pozitivní vliv na růst hráčské základny.

Pozitivní zprávou je, že zdarma bude veškerý herní obsah včetně všech herních režimů, zbraní, postav, skinů atd. Za herní měnu si nicméně můžete zakoupit některou z edic Standard/Deluxe/Ultimate, která vám urychlí přístup k novému obsahu.

Pokud jste si hru pořídili dříve za peníze nebo o tom uvažujete nyní v období po oznámení FTP obchodního modelu nemusíte zoufat. Vývojáři jsou připraveni i na tyto situace. V závislosti na edici obdržíte určité množství herní měny a další předměty, jako jsou avatary, oblečení a truhly, a to ihned po nutné odstávce serverů 13. 7. 2023.

Populární battle-royal hra míří na PlayStation 5 a bude Free To Play
i Zdroj: 24 Entertainment

Vývoj tím samozřejmě nekončí. Vývojáři slibují, že stejně jako doposud budou stále vycházet noví hrdinové a další herní obsah, jak dokazuje například video teaser publikovaný na Twitteru Naraka: Bladepoint.

Naraka: Bladepoint se stane free-to-play hrou 13. 7. 2023 na platformách PC, Xbox a PlayStation 5.
 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama