Porovnání: GTA 6 vs. skutečná místa a situace z Miami
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Porovnání: GTA 6 vs. skutečná místa a situace z Miami

Porovnání: GTA 6 vs. skutečná místa a situace z Miami

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 12. 2023 16:00

Zatímco se některým trailer nelíbil, jiní ho zbožňují, a není divu. Trailer je plný skutečných míst a mnoha situací, které se skutečně staly. Podívejte se na porovnání.

Reklama

Jak jistě všichni už víme, s dalším dílem série Grand Theft Auto navštívíme krásnou Miami. Ta neskrývá pouze oblíbené pláže, velký přístav, spousty možností k párty, ale také velmi známá místa, která pouze patří gangům. Už včerejší trailer prozradil několik lokací, které ve hře navštívíme - jak moc se jimi nechal Rockstar inspirovat? To prozradilo přímé porovnání skutečných míst a GTA 6.

Rockstaru se znovu povedlo téměř dokonale vymodelovat všechna důležitá a známá místa z Miami, a její okolí. Na porovnání se už nyní podívejte sami níže. 

Hráči již porovnávají i pláže starších dílů GTA, například níže můžete vidět téměř prázdnou pláž z Grand Theft Auto 5, ale i další místa.

Grand Theft Auto 6 vyjde v průběhu roku 2025 ve verzích PlayStation 5 a Xbox Series X/S. PC verze přijde o něco později, odhaduje se zhruba roční odklad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama