Poslední update zvedl počet hráčů No Man's Sky o 500 %
i Zdroj: Hello Games
No Man's Sky Novinka Poslední update zvedl počet hráčů No Man's Sky o 500 %

Poslední update zvedl počet hráčů No Man's Sky o 500 %

Ladislav Klimeš

Ladislav Klimeš

1
Platformy PlayStation PlayStation 5

No Man's Sky je s námi už 8 let. I přes pokročilejší věk vývojáři hru stále zásobují novým obsahem. Počty hráčů po posledním updatu narostly opravdu ke hvězdám.

Reklama

No Man's Sky si spousta lidí pamatuje různě. Spousta lidí si pořád pamatuje ono zklamání z dosti nepovedeného launche. I přes opravdu mizerné začátky to vývojáři nevzdali a pokračují v rozvíjení svého herního univerza. Tato tvrdá práce přináší i své ovoce. 

Poslední vydaný update s názvem Worlds Part One přilákal zpět staré i nové hráče. Tento update přinesl do No Man's Sky spoustu změn a hru výrazně rozšířil. Nepřidává jen nový obsah, ale upravuje grafiku a hratelnost. V grafice byla přepracována spousta efektů, zejména vodní odrazy a mraky. Vývojáři se zaměřily na kompletní předělání planet a hráči si nové změny pochvalují.

Vyšla česká lokalizace hry No Man's Sky
i Zdroj: Spite.cz

Vyšla česká lokalizace hry No Man's Sky

Skvělá zpráva pro všechny hráče No Man's Sky, ve verzi PC vyšla česká lokalizace, může však obsahovat chyby.

Podle webu True Trophies je nárůst hráčů po tomto updatu enormní. Počet hráčů po vydání Worlds Part One se zvedl o 493 %. Hra takto předběhla tituly jako Diablo IV, Final Fantasy 14 a Mortal Kombat 1. Zájem o hru je, minimálně na PS5, velký.

Fiasko dávno zapomenuto 

Je pěkné vidět, že i po těch letech vývojáři na hru nezanevřeli a stále se jí věnují. O hru pečují s láskou a zvýšení zájmu po posledním updatu je toho důkazem. Doufejme, že to vývojářům ještě pár let vydrží.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama