Post-apokalyptická Anglie plná robotů: Představuje se hra Atomfall
i Zdroj: Rebellion Developments
Atomfall Novinka Post-apokalyptická Anglie plná robotů: Představuje se hra Atomfall

Post-apokalyptická Anglie plná robotů: Představuje se hra Atomfall

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 6. 2024 11:40
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC Xbox Xbox One

Atomfall je příběhové sci-fi, které nás vezme do velkého otevřeného, post-apokalyptického světa. Atomfall připravují tvůrci série Sniper Elite.

Reklama

Během Xbox Games Showcase 2024 došlo i na několik zajímavých oznámení. Nás popravdě zaujala novinka Atomfall, kterou zde představilo studio Rebellion, které můžeme znát především ve spojení s akční sérií Sniper Elite.

I tentokrát nám naservírují příběhovou akční FPS hru, nicméně s “troškou” sci-fi navíc a to vše v otevřeném světě. Atomfall se představilo jako survival, který nás vezme na venkov post-apokalyptické Anglie. V první řadě bude samozřejmě nutné přežít ve zdemolovaném světě. Nicméně bude tu více hrozeb - půjdou po nás různá monstra a roboti. Více už prozradí přiložený trailer.

Atomfall

"Atomfall je inspirován skutečnou jadernou katastrofou, ke které došlo v severní Anglii v roce 1957. Hra sleduje fiktivní příběh, kde se ocitnete v karanténní zóně. pět let po události. Všechno se za tu dobu změnilo a vy se ocitnete v úplně jiné Británii, na špatné straně karanténní zdi. Oblast je řízena armádou a sužována frakcemi, bojem a rostoucím pocitem strachu." Stojí v oficiálním popisku.

Atomfall dorazí v průběhu roku 2025 ve verzích PC a Xbox Series X/S, ale překvapivě také na Xbox One. Skvělou zprávu máme také pro předplatitele služby Game Pass - ano, i tato novinka bude součástí v den vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama