Post-apokalyptický Fallout London navštívíme začátkem roku 2024
i Zdroj: Bethesda Softworks
Fallout 4 Novinka Post-apokalyptický Fallout London navštívíme začátkem roku 2024

Post-apokalyptický Fallout London navštívíme začátkem roku 2024

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 12. 2023 21:00

Dámy a pánové, Fallout London se pomalu blíží! Moderská skupina Team FOLON oznámila konkrétní datum vydání, zveřejnila nový trailer a galerii screenshotů.

Reklama

Moderská komunita Team FOLON se hlásí o slovo a oznamuje, že post-apokalyptický Fallout London navštívíme již v dubnu příštího roku. Konkrétně si všichni PC hráči mohou v kalendáři poznamenat 23. dubna 2024

"Fallout: London je mod velikosti DLC pro Fallout 4 od Bethesdy. Na rozdíl od základní hry tento mod umožní hráči navštívit dříve neprobádané postapokalyptické prostředí Londýna." Píšou tvůrci v oficiální tiskové zprávě. Těšit se můžeme na desítky hlavních, i vedlejších misí. Kromě toho tvůrci sáhli i do možností a hratelnosti původního Fallout 4.

Pokud vám informace a přiložený trailer je málo, pak je k dispozici ještě obrázková galerie screenshotů.

Galerie

Kdo jsou vlastně tvůrci?

Team FOLON je skupina fandů, profesionálů, modderů a herních nadšenců, kteří se sešli ze všech koutů světa, aby vdechli život postapokalyptickým ulicím Londýna. Náš tým zahrnuje talentované moddery, scenáristy, 3D umělce, hlasové herce a mnoho dalších kreativních jedinců. Sdílíme společnou lásku k sérii Fallout a jsme odhodláni poskytovat nezapomenutelný herní zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama