Pozor na své hry, Ubisoft bude mazat neaktivní účty
i Zdroj: Ubisoft Studio
Novinka Pozor na své hry, Ubisoft bude mazat neaktivní účty

Pozor na své hry, Ubisoft bude mazat neaktivní účty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 7. 2023 12:28

Ubisoftu je úplně jedno, jestli jste do účtu vrazili stovky nebo desítky tisíc, pokud vás zkrátka systém vyhodnotí jako neaktivního uživatele, můžete velmi jednoduše přijít o celý účet. Na co si dát pozor a jak se tomu vyvarovat?

Reklama

Možná už to někteří víte, je dobré to ale jednou za čas připomenout. Jestliže používáte účet například Ubisoftu, kde máte nasbírané postupy, achievementy, předměty či nakoupené videohry, můžete o vše velmi snadno přijít. Ubisoft začíná mazat neaktivní účty, a pokud se tak stane, ke svým hrám se už nikdy nedostanete.

Ubisoft přepracoval celý klient Connect, podívejte na nový kabátek a funkce
i Zdroj: Ubisoft

Ubisoft přepracoval celý klient Connect, podívejte na nový kabátek a funkce

Nová verze klientu Ubisoft Connect je konečně tady. Aktuálně se nachází v betaverzi, nicméně už nyní vypadá dobře. Video vám…

27. 6. 2023 19:56

Aktuálně není jasné, jak dlouho musí být účet neaktivní, aby jej systém označil, mluví se 2 až 6 letech. Každopádně, ještě než jej systém Ubisoftu zcela vymaže, vám přijde upozorňující e-mail, že jste neaktivní a že může dojít ke smazání všeho, co jste roky sbírali. Pokud e-mail budete ignorovat, skutečně za několik týdnů dojde ke smazání, v případě pak, že chcete svůj účet zachovat, je dobré, se jednou za čas přihlásit. Co si o tomto postupu Ubisoftu myslíte vy? Je v pořádku, že hráči, kteří se několik let nepřihlásí do účtu, můžou o vše přijít? Systém Ubisoftu prý nezohledňuje, kolik jste do účtu investovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama