Pozor na výšky! Díky novým možnostem v Marvel's Spider-man 2 bude hra o něco reálnější
i Zdroj: Insomniac Games
Marvel's Spider-Man 2 Novinka Pozor na výšky! Díky novým možnostem v Marvel's Spider-man 2 bude hra o něco reálnější

Pozor na výšky! Díky novým možnostem v Marvel's Spider-man 2 bude hra o něco reálnější

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 9. 2023 07:00

Vzpomeňte si ještě na Marvel's Spider-man. Ať už jsme skočili z jakékoliv výšky, dopad nám neubral ani část života. To by se však mělo změnit díky nové možnosti. Insomniac Games pravděpodobně reaguje na zpětnou vazbu a do Marvel's Spider-Man 2 přidává možnost poškození při pádu.

Reklama

Pokud jste si užívali létání a bezproblémové dopady z jakékoliv výšky v prvním Marvel's Spider-Man, potom se na stejný princip hry můžete těšit i ve druhém díle. Nicméně bude tu možnost, která povolí fall-damage, tedy poškození při pádu.

Pro hráče jsme přidali možnost povolit poškození při pádu,

nechal se slyšet Doug Sheahan z Insomiac Games. Defaultně bude vše tak, jak jsme byli zvyklí, pokud byste ale přeci jen chtěli dvojku náročnější a realističtější, potom tu bude možnost zapnout poškození při pádu. Proč jsme ale tuto novinku ještě v žádném dostupném traileru neviděli? Je dost pravděpodobné, že se teprve ukáže, nicméně vše se reší díky YouTuberovi s přezdívkou @Caboose. Právě ten si této nové možnosti všiml - což dokazuje v přiloženém videu. Marvel's Spider-Man 2 vyjde exkluzivně na PlayStation 5 již 20. října 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama