Pracujeme na Star Wars Jedi 3, potvrdil herec Cameron Monaghan
i Zdroj: Respawn Entertainment
Novinka Pracujeme na Star Wars Jedi 3, potvrdil herec Cameron Monaghan

Pracujeme na Star Wars Jedi 3, potvrdil herec Cameron Monaghan

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2023 07:00

Nestačily vám dva díly Star Wars Jedi od Respawnu? Potom pro vás máme skvělou zprávu. Sám herec Cameron Monaghan, který se ujal hlavní postavy Cala Kestise, potvrdil přípravy třetího dílu. Hra aktuálně ve vývoji není, nicméně už brzy by mohla.

Reklama

Možná si ještě někteří vzpomenete na spekulace, které se objevily už před několika lety. V tu dobu se tvrdilo, že Star Wars Jedi, které vzniká ve studiu Respawn Entertaiment, dostane minimálně trilogii, což ve finále letos v březnu potvrdili sami tvůrci. A nyní s tím na veřejnost přišel sám herec Cameron Monaghan, kterého můžeme znát jako hlavního hrdinu, Cala Kestise.

Právě pracujeme na třetím díle,

prozradil Cameron Monaghan během konání Ocala Comic Con 2023. Navíc dodal, že aktuálně probíhají spíše diskuze o tom, co, a jak. Hra by tedy aktuálně neměla být ve vývoji, ale spíše ve fázi příprav - což samozřejmě znamená, že třetí díl dorazí nejdříve za 4 roky (2027).

Není ale překvapením, že se do několika let dočkáme (pravděpodobně) dalšího dílu. Ať už Fallen Order, tak Survivor byly prodejně velmi úspěšní a Electronic Arts vynesly obrovské finance. Druhý díl populární adventury vyšel teprve koncem dubna letošního roku a v recenzích si vykoledoval velmi slušných 8.4 / 10, což z něj dělá jednu z nejlépe hodnocených her letoška.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama