Představila se post-apokalyptická survival hra Survive the Fall
i Zdroj: Angry Bulls Studio
Novinka Představila se post-apokalyptická survival hra Survive the Fall

Představila se post-apokalyptická survival hra Survive the Fall

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Survive the Fall bylo součástí veletrhu Gamescom 2024, kde byly představeny zbrusu nové záběry. Představuje se jako post-apokalyptická budovatelská strategie od Toplitz.

Reklama

Vydavatelství Toplitz a tvůrčí celek Angry Bulls Studio během Gamescomu 2024 představily budovatelskou strategii Survive the Fall, která hráče vezme do post-apokalyptického otevřeného světa. 

Sestavte tým, který vám pomůže přežít a podpoří vás v boji. Rozhodněte se, zda chcete vyrazit na mise s podporou, nebo zda raději necháte své společníky, aby chránili a starali se o základnu. Pečujte o jejich zdraví a kondici. Proplížte se kolem a v případě potřeby čelíte soupeřům v otevřeném boji. Pamatujte však, že munice je velmi omezená, léky jsou vzácné a každý společník má cenu zlata. Stojí to za to riziko?

Survive the Fall

Jako jeden z přeživších budete muset přežít v tomto nepřátelském světě, najít další spojence a s jejich pomocí vybudovat nové osídlení – pouze jako pevně spojená komunita budete schopni přežít v těchto drsných nových časech. Ne všichni budou přátelští. Boj o zbytky zdrojů z posledních zbytků civilizace může být krutý.” Dočtete se v popisku hry. Survive the Fall vyjde v první polovině roku 2025 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama