Představila se fantasy akční RPG hra Unawake
i Zdroj: RealityArts Studio
Unawake Novinka Představila se fantasy akční RPG hra Unawake

Představila se fantasy akční RPG hra Unawake

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Unawake je nové akční RPG, které nás zavede do fantasy světa plného monster toužících po vaší duši. Vyšel zbrusu nový gameplay trailer a byly zveřejněny podrobnosti.

Reklama

Během nedávného Gamescomu 2024 se detailněji představila akční fantasy hra Unawake. Tu připravuje tvůrčí studio RealityArts Studio společně s vydavatelstvím Toplitz Productions. Dnes se podíváme na více než minutu dlouhý gameplay trailer, který nám přiblížil, co od tohoto akčního RPG vlastně čekat.

Hráči se mohou těšit na spoustu akce a tvůrci pak slibují skutečně zajímavý příběh, až 20 dovedností a výhod pro přizpůsobení vašeho způsobu hry. Vylepšovat pak můžeme i samotné zbraně, elementární efekty a buffy nám poskytnou výhodu proti našim protivníkům.

Unawake

Bojujte s nemilosrdnými démony a jejich přisluhovači v nezapomenutelných soubojích, prozkoumávej rozmanitá prostředí a připrav se svým vybavením na překonání zdánlivě nepřekonatelných překážek.

Připrav se na zběsilou akci z pohledu první osoby, na rozsáhlý loot systém a poutavý příběh, zatímco budeš bojovat s nočními můrami ztělesněnými v podobě krvelačních tvorů, zanechávající za sebou stezku zkázy, krve a rozbitých těl.

Unawake v současné době nemá datum vydání, nicméně chystá se exkluzivně na PC se systémem Windows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama