Představuje se cyberpunkový survival horor GRAFT
i Zdroj: Harebrained Studio
Novinka Představuje se cyberpunkový survival horor GRAFT

Představuje se cyberpunkový survival horor GRAFT

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

GRAFT je zbrusu nový survival horor od studia Harebrained. Ve spojení s cyberpunkovým světem a RPG prvky vypadá naprosto parádně. Podívejte na první záběry.

Reklama

Studio Harebrained právě představilo cyberpunkový survival horor GRAFT. Nepůjde však o klasickou first-person akci ve stylu Cyberpunk 2077 nebo third-person Remember Me. Nejblíže bude mít k oblíbené hře The Ascent od Curve Games, která vyšla v roce 2021.

Pronásledují vás starověké experimenty, podivné ohavnosti a nemilosrdní agenti šílené umělé inteligence. Využívejte nástroje ze svého rostoucího arzenálu a probojujte se hrůzami v tomto viscerálním zvratu na klasický boj o přežití. Budete muset pečlivě vybírat své bitvy a spravovat zdroje, abyste z Arku unikli živí.  

GRAFT

GRAFT spojuje napínavý survival horor s temným RPG zážitkem v novém dobrodružství od tvůrců BATTLETECH a Shadowrun Trilogy. Prozkoumejte umírající svět, kde vás pronásledují fascinující, temné postavy a noční můry, zatímco odhalujete tajemství Arku. Trhejte kusy z nepřátel a proměňujte se v něco nového – v něco, co dokáže přežít hrůzy, které vás obklopují. Každý Graft nese část identity svého předchozího vlastníka, což mění nejen vaše fyzické tělo, ale i vaši podstatu.

GRAFT prozatím nemá stanovené datum vydání, chystá se však pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama