Představuje se Kong: Survivor Instinct, 2.5 akční plošinovka
i Zdroj: 7Levels
Novinka Představuje se Kong: Survivor Instinct, 2.5 akční plošinovka

Představuje se Kong: Survivor Instinct, 2.5 akční plošinovka

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Po několika opravdu nekvalitních hrách ze světa Konga konečně přichází něco zajímavého. Představuje se 2.5D plošinovka Kong: Survivor Instinct.

Reklama

Zhruba týden zpět jsme vás informovali o několika chystaných hrách ze světa Konga a Godzilly. Obě monstra společnost spojila do jednoho světa MonsterVerse, díky čemuž se budou moct setkat několikrát i ve videohrách. Jedna z nich již byla k předobjednání - na mysli nyní mám mobilní titul Godzilla x Kong: Titan Chasers. Další hru nyní oznámilo studio 7Levels.

Představuje se hra Kong: Survivor Instinct, akční 2.5D plošinovka, která nás vezme do polorozbitého světa, kde na vás čeká neoriginální příběh, jež nás vyšle hledat ztracenou dceru - ano, je to znovu ten příběh, který nabízí spousta jiných menších her. 

Vžijte se do role Davida, pracovníka na ropné plošině, který se vydává do rozpadajícího se města, aby našel svou jedinou dceru, Stacy. Procházejte jednotlivými čtvrtěmi a setkávejte se s dalšími přeživšími, kteří se ukrývají mezi troskami, truchlí nad ztrátou svých blízkých nebo pomalu ztrácejí naději. Zažijte děsivou hrůzu, kterou Titáni přinášejí městu, očima otce zoufale hledajícího svou dceru!

Kong: Survivor Instinct

Náhlý útok Titánů vyvolá masivní evakuační akci, ale ne všichni se stihnou dostat do bezpečí předtím, než začne zkáza. Mnoho obyvatel, včetně vaší jediné dcery, uvízne ve zříceném městě, kde se ocitají uprostřed zuřící bitvy mezi obřími monstry! Stojí v popisku hry.

Kong: Survivor Instinct vyjde koncem roku 2024 na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama