Hezčí hru jste dlouho neviděli: Představuje se post-apokalyptická sci-fi akce Second Loop
i Zdroj: Kakaru Game Studios
Novinka Hezčí hru jste dlouho neviděli: Představuje se post-apokalyptická sci-fi akce Second Loop

Hezčí hru jste dlouho neviděli: Představuje se post-apokalyptická sci-fi akce Second Loop

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2024 08:00 2

Patříte mezi hráče, kteří si potrpí na krásnou realistickou grafiku? Potom se rozhodně musíte podívat na připravovanou příběhovou hru Second Loop.

Reklama
Reklama

Pokud bychom vám řekli, že japonské studio chystá novou hru, pravděpodobně byste si jako první představili nějaké anime či kreslený projekt. Nicméně, máme tu jednu velmi zajímavou výjimku. Vývojářské indie studio Kakaru právě představilo parádně vypadající FPS hru Second Loop, která hráče vezme do post-apokalyptického, futuristického dystopického světa.

Second Loop je příběhová puzzle střílečka, která kombinuje více žánrů. V první řadě ale musíme vyzdvihnout velmi krásný vizuál prostředí i speciálních efektů. Po zhlédnutí přiloženého traileru pak možná někteří budete souhlasit, když řekneme, že hra připomíná mix her jako Singularity a Titanfall.

Ve hře SECOND-LOOP™ nejste jen hrdina, ale symbol odporu proti utlačovatelským silám, které se snaží ovládnout svět. Vaše činy budou inspirovat ostatní, aby se zapojili do boje, což povede ke vrcholné konfrontaci, která určí budoucnost lidstva.” Stojí v oficiálním popisku hry.

Second Loop prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně podle dostupných informací dorazí pouze na PC. Podle hardwarových požadavků tvůrci potěší i hráče s průměrnou herní sestavou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama