Představuje se promrzlá příběhová survival hra Permafrost
i Zdroj: SpaceRocket Games
Novinka Představuje se promrzlá příběhová survival hra Permafrost

Představuje se promrzlá příběhová survival hra Permafrost

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 5. 2024 08:00

Studio SpaceRocket Games představilo novinku Permafrost, která hráče zavede do velmi nehostinného, promrzlého světa. Dokážete přežít? Podrobnosti v článku.

Reklama

Dokážete si představit, že se svět ocitne celý pod sněhem a mrazem? Jistě to nebude nic příjemného, ovšem pokud byste si to přece jen chtěli vyzkoušet, potom vyjde Permafrost od studia SpaceRocket Games. Ten slibuje survival hru v otevřeném světě, kde se hráči z pohledu třetí osoby ujmou role přeživších, jenže se pokusí přežít na místě, kde je potřeba se skutečně starat o své přístřeší, zdraví a jídlo/pití.

V roce 2035 proměnilo apokalyptické kataklyzma náš svět v mrazivou pustinu známou jako Permafrost. V této zamrzlé říši visí existence lidstva na vlásku. Komunikace se rozpadla, společnost se rozpadla a přežití se stalo hlavním cílem. Ať už jde o lidi nebo zvířata, osamělé jedince nebo sjednocené skupiny, všichni čelí stejnému nelítostnému boji. Jako přeživší se vydáte do zbytků civilizace, budete se pohybovat v ledové krajině a bojovat o drahocenné zdroje.” Stojí v popisku hry.

Permafrost vyjde v průběhu roku 2025 v rámci předběžného přístupu. Nicméně nutno dodat, k early access nebude potřeba nějak nadupaná hardwarová sestava, vystačíte si s průměrným PC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama