Přehled: To nejlepší z EA Play Live 2021
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Přehled: To nejlepší z EA Play Live 2021

Přehled: To nejlepší z EA Play Live 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 7. 2021 20:33

Podívejte na to nejlepší, co se během konference událo. Došlo na oznámení Dead Space a nového GRID.

Reklama

Dead Space Remake

EA Motive

/ PC, PS5, XBOX Series X/S

 

Přesně, jak se v posledních několika týdnech spekulovalo. EA Motive skutečně oznámilo remake prvního a nejúspěšnějšího dílu série Dead Space. Nepůjde ale o pouze "jednoduchý" remake, tvůrci ve hře použijí možnosti a vychytávky, které známe z celé série Dead Space. Ke hře se již vyjádřili také někteří novináři, ti tvrdí, že remake vypadá naprosto úžasně! Pojďme se už společně podívat na první trailer. Bohužel jsme se nedozvěděli ani přibližný datum vydání.

GRID Legends

Codemasters

/ PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X/S

O pořádně překvapení se postaralo Codemasters, které již několik měsíců patří právě společnosti Electronic Arts. Během konference došlo na oznámení závodů GRID Legends. Ty se podívají na všechny stále hlavní platformy a nabídnou více než 100 vozidel a 130 různých tratí. Datum vydání je prozatím tajný, podívat se můžeme aspoň na první trailer.

Battlefield 2042

DICE

/ PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X/S

Studio DICE během konference odprezentovalo další naprosto epický gameplay trailer nabitý neskutečnou atmosferou. Trailer oznámil Battlefield Portal, jde o režim, který do hry přináší to nejlepší z dílů Battlefield 2042, Battlefield Bad Company 2 a Battlefield 3. Letošní díl dorazí už 22.10. 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama