Připomeňme si ambiciózní MMORPG hru Plan 8, možná známe datum vydání
i Zdroj: Pearl Abyss
Novinka Připomeňme si ambiciózní MMORPG hru Plan 8, možná známe datum vydání

Připomeňme si ambiciózní MMORPG hru Plan 8, možná známe datum vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 5. 2024 19:15

Jihokorejské studio Pearl Abyss v tuto chvíli připravuje hned několik zajímavých videoher. Nás v Evropě ale jistě budou zajímat jen tyto dvě. Kdy vyjdou Plan 8 a Crimson Desert?

Reklama

Letos uplyne již pět let od chvíle, kdy studio Pearl Abyss, tvůrce úspěšné akce Black Desert, oznámilo několik připravovaných her, včetně ambiciózního MMORPG titulu Plan 8. O této hře dlouho nebylo slyšet nic nového; pouze v roce 2021 se objevily nějaké obrázky, ale nic zásadního. Avšak nyní, až dodnes, situace zůstává podobná, nicméně brzy by mohly být zveřejněny první podrobnosti.

Insider s přezdívkou Lunatic Ignus se na sociální síti X podělil o informaci, že Pearl Abyss vydání této hry v roce 2026. Času do vydání je dostatek a tak by vás možná mohly zajímat dva další projekty, které vyjdou podstatně dříve. O těch ale až na závěr.

Plan 8

Plan 8 bude odehrávat ve sci-fi světě a bude mít prvky akčního střílení. Bylo také uvedeno, že hra využije technologii “vysokého výkonu”, aby nabídla hráčům nové herní zážitky - myslí tím například Unreal Engine 5? Je to velmi pravděpodobné, nicméně ve chvíli, kdy vývoj odstartoval ještě verze UE5 neexistovala. Poslední co o Plan 8 víme, jsou platformy - ne však konkrétní, zmíněna byla PC verze a nespecifikované konzole. Ovšem asi všem je jasné, že se bude jednat o PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Insider se zmínil také o již představené MMORPG fantasy hře Crimson Desert. Ani o té se tvůrci příliš často nezmiňují, nicméně víme podstatně více, než o Plan 8. Crimson Desert se naposledy ukázalo v srpnu minulého roku, kdy se Pearl Abyss podělilo o krásnou galerii screenshotů, ovšem stále bez data vydání. Ten ale nyní možná známe, insider tvrdí, že hra je téměř dokončena a nic nebrání jejímu vydání v průběhu roku 2025.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama