Prodalo se již 22 milionů kopií hry Hogwarts Legacy
i Zdroj: Avalanche Software
Hogwarts Legacy Novinka Prodalo se již 22 milionů kopií hry Hogwarts Legacy

Prodalo se již 22 milionů kopií hry Hogwarts Legacy

Richard Šimáček

Richard Šimáček

9. 1. 2024 07:00

Hra Hogwarts Legacy slaví obrovský úspěch, prodalo se již více než 22 milionů kopií. Jen během prosince se prodalo přes 2 miliony kopií hry.

Reklama

Prezident společnosti Warner Bros. Interactive Entertainment David Haddad potvrdil při rozhovoru pro Variety, že se prodalo 22 milionů kopií hry Hogwarts Legacy. Hra měla sice výhodu, že vycházela ze zavedené IP, ale i tak jde o působivá čísla. Společnost Warner Bros. Games dodává, že jen během prosincové sváteční sezóny se prodaly přibližně 2 miliony kopií.

Společnost Warner Bros. dodala, že hra Hogwarts Legacy vykouzlila 707 milionů odehraných hodin, protože hráči často hru hráli znova za jinou kolej. Kromě toho budoucí kouzelníci vytvořili 819 milionů lektvarů, utrhli 1,3 miliardy rostlin, zachránili 593 milionů zvířat a porazili necelých 5 miliard zlých čarodějů.

Hra Hogwarts Legacy byla pro většinu platforem spuštěna také 10. února, což znamená, že na získání těchto čísel měla většinu roku 2023. V listopadu vyšla také na Nintendo Switch.

Pokračování Hogwarts Legacy je již ve vývoji, jen se neví, kdy hra vyjde a o čem tentokrát bude. Mluvilo se i o hře Quidditch Champions, ve které si zahrajeme famfrpál. U této hry je v nejbližší budoucnosti plánovaný technický test.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama