Prodeje Atlas Fallen nenaplnily očekávání vydavatele, přesto se chystá vylepšená verze
i Zdroj: Focus Entertainment
Atlas Fallen Novinka Prodeje Atlas Fallen nenaplnily očekávání vydavatele, přesto se chystá vylepšená verze

Prodeje Atlas Fallen nenaplnily očekávání vydavatele, přesto se chystá vylepšená verze

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2023 13:00

Prodeje Atlas Fallen nenaplnily očekávání, v roce 2024 tak pravděpodobně skončí její podpora. Hráči se pak mohou těšit na vylepšenou verzi a nový obsah.

Reklama

V srpnu letošního roku vyšla akční RPG hra Atlas Fallen od studia Deck13 (tvůrci The Lords of the Fallen nebo The Surge). V recenzích si odnesla jen velmi průměrná hodnocení, aktuálně například na Metacritic můžeme vidět slabších 6.4 / 10. A právě slabší hodnocení může za fakt, že vydavatelství Focus Entertainment finančně strádá, Atlas Fallen nenaplnilo prodejní očekávání. 

Konkrétně se v oficiální fiskální zprávě píše, že “vydavatelství je zklamané prodejem Atlas Fallen.” A to bohužel znamená jediné, hra již nedostane příliš velkou finanční podporu a hráči mohou na nějak velké aktualizace zapomenout, podpora hry nejspíše skončí v roce 2024.

V roce 2024 vydáme vylepšenou verzi a nový obsah pro Fallen Atlas,

potvrdilo vydavatelství Focus. A pravděpodobně to bude to poslední, co hra dostane. Atlas Fallen vyšlo 10. srpna 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Bohužel hře bylo vyčteno spousty věcí. Recenzenti si například postěžovali na kostrbaté animace, nevýrazné vyprávění příběhu nebo soubojový systém. Měla ale i něco dobrého, jako například grafickou stránku, pěkně efekty a čeští hráči jistě ocenili oficiální lokalizaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama