Starfield Novinka Prošlo Starfield downgradem? Podívejte na porovnání mezi starší a novou verzí hry

Prošlo Starfield downgradem? Podívejte na porovnání mezi starší a novou verzí hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 6. 2023 07:30

Letošní gameplay záběry ze Starfield dle reakcí nadchly, hra vypadá graficky nádherně, přesto se díky novému porovnání se starší verzí mluví o downgradu. Opravdu Bethesda něco osekala? Podívejte na porovnání starší (2022) a nové verze.

Reklama

Starfield se poprvé pořádně ukázal minulý rok během prezentace na Xbox & Bethesda Showcase 2022, vidět jsme mohli první gameplay trailer a delší souvislé hraní. A ve stejném duchu se konala i letos - Bethesda znovu odprezentovala opravdu dlouhé gameplay záběry. A právě díky nim můžeme porovnat starší verzi s tou novější. 

Jak hodně se liší? Změny v grafice i nasvícení jsou ihned dobře viditelné, ovšem hráči se nedokážou shodnout, jaká z verzí je lepší, někteří letošní záběry dokonce považují za downgrade. Na jedno takové porovnání naprosto stejných lokací či postav se můžete mrknout výše. A pokud chcete znát náš názor, nám se změna v některých situacích líbí, něco bychom ale zase nechali při starém. Budeme tak rádi i za váš názor, napište nám zde do komentáře nebo na našem facebooku.

Starfield vyjde již 6. září 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama