Prozkoumejte největší hřbitov letadel na světě: Demontujte vraky a vybudujte vlastní letecký byznys
i Zdroj: PlayWay S.A.
Novinka Prozkoumejte největší hřbitov letadel na světě: Demontujte vraky a vybudujte vlastní letecký byznys

Prozkoumejte největší hřbitov letadel na světě: Demontujte vraky a vybudujte vlastní letecký byznys

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

Plane Graveyard Simulator nás vezme na americkou půdu, kde se pokusíme rozjet zajímavý byznys. Naším úkolem bude rozebírat stará letadla a efektivně je prodávat.

Reklama

Polské studio Games Incubator a vydavatelství PlayWay právě představily další ze svých simulátorů. Ani ten, jak asi předpokládáte, prozatím nemá stanovené datum vydání, nicméně už dnes tu máme veškeré podrobnosti o hře a celkem zajímavý koncept. 

Tentokrát nebudeme nic vykrádat, ani prodávat drogy nebo budovat vlastní osadu jako ve hře Viking Frontiers. Plane Graveyard Simulator nás vezme na americkou půdu, kde existuje spousta takzvaných hřbitovů letadel. Na těchto místech chátrají odstavená a již provozu neschopná letadla. I ty však musí někdo nakonec rozebrat na díly a nejlíp vše rozprodat a vytvořit si tak zajímavý byznys. K dispozici nám bude spousta pracovních předmětů, jako elektrická flexa, nejrůznější typy kleští a další. 

Řežte trup letadel, demontujte rámy a hledejte cenné komponenty, jako jsou pilotní kabiny, které můžete použít k plnění úkolů. Používejte zvedáky pro přístup k těžko dostupným částem letadel.

Plane Graveyard Simulator

Navštivte největší hřbitov letadel na světě a prozkoumejte obrovskou poušť plnou vraků. Stovky tun oceli a zrezivělé elektroniky čekají. Demontujte letadla, vydělávejte peníze ze šrotu a plňte úkoly od svého zaměstnavatele! Řežte, bijte, demontujte a sestavujte nová letadla, rozvíjejte svůj podnik na cestě!

Plane Graveyard Simulator vyjde exkluzivně na PC, letos ale s hrou určitě nepočítejme.

Galerie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama