První díl Dead Rising se dočká remasteru
i Zdroj: Capcom
Novinka První díl Dead Rising se dočká remasteru

První díl Dead Rising se dočká remasteru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 6. 2024 19:30
Platformy Xbox Xbox Series X/S Windows PC PlayStation PlayStation 5

Po šesti letech, co Capcom možná naznačil remaster Dead Rising, tu máme jeho oznámení. V článku najdete první trailer a základní informace. Vyjde na PC a konzole.

Reklama

Capcom bez jakéhokoliv předchozího náznaku oznámil nový díl do zombie série Dead Rising. Vlastně nejde tak úplně o nový díl, ale remaster jedničky, která původně vyšla v roce 2006. Po více než 8 letech se hráči znovu vydají do nehostinného světa Dead Rising. To, že se něco chystá se předpokládalo už v roce 2018, kdy Capcom uvedl: "původní tým se teď může naplno věnovat sérii Dead Rising."

K dispozici je prozatím jen oznamovací trailer, který toho příliš neprozradil, nicméně asi tušíme, co od remasteru čekat, stejně tak, na jaké platformy dorazí - ještě nebyly specifikovány. Pokud bych měl mluvit za sebe, rozhodně bych o remasteru očekával 4K rozlišení, 60FPS na konzolích, hezčí textury a nasvícení. 

Dead Rising

Hráč se ujímá role Franka Westa, fotoreportéra, který uvízne v nákupním centru plném zombie. Hra je známá svým otevřeným světem, možností využívat různé předměty jako zbraně a časově omezeným herním systémem, který přidává na napětí a nutí hráče strategicky plánovat své kroky. Dead Rising kombinuje přežití, boj a průzkum s cílem odhalit pravdu za zombie apokalypsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama