Prologue Novinka První informace o hře Prologue od tvůrců PUBG

První informace o hře Prologue od tvůrců PUBG

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 9. 2021 13:36

Že tvůrci populárního PUBG pracují na Prologue víme už dva roky, nicméně až dnes tu máme první informace o hře.

Reklama

Studio PlayerUnknown Productions, které se proslavilo hlavně pracemi na populárním battle-royalu PUBG: Battlegrounds už koncem roku 2019 oznámilo novou hru Prologue (může jít stále o pracovní název), nicméně ke hře za více než rok a půl nikdo nepromluvil, proč? Na hru pravděpodobně nebylo moc času, každopádně to by se mělo v následujících měsících změnit, PlayerUnknown Productions studio opustilo vývoj PUBG a soustředí se nyní na pouze svoje další hry.

  

Prologue

V plánu jsou dvě, dokončit Prologue. Co je ale vlastně Prologue? Studio konečně prozradilo první detaily. Půjde o menší hru, kde malý tým vývojářů vyzkouší nejnovější technologie. Prologue nedostane žádný velký příběh, hra nás zkrátka hodí do mapy, kde cílem bude dostat se na předem určené místo. To by však nemělo být vůbec jednoduché, cestou nás budou čekat hádanky a pasti. Do inventáře dostaneme pouze pár nástrojů, každopádně co pak, po dokončení hry? Můžeme to zkusit znovu a znovu, každou hrou se bude mapa měnit a sní i nástrahy apod.

 

Neoznámené MMO

Druhou hrou má být ambiciózní projekt pro více hráčů, studio chce vytvořit mapu o stovkách kilometrů čtverečních, kde se má pohybovat tisíce hráčů současně. Vývoj by měl teprve pořádně začít a sám šéf studia a autor PUBG Brendan Greene potvrdil, že k vydání hry nemusí nikdy dojít, jde o až moc ambiciózní projekt, který bude stát obrovské peníze a úsilí. Pokud by však k vydání někdy dojít mělo, bude to trvat hodně let. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama