PS5 exkluzivitě Returnal se v recenzích daří velmi dobře
i Zdroj: Spite.cz
Returnal Novinka PS5 exkluzivitě Returnal se v recenzích daří velmi dobře

PS5 exkluzivitě Returnal se v recenzích daří velmi dobře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 5. 2021 10:09

Vyšla očekávaná exkluzivní PlayStation 5 hra od studia Housemarque a v recenzích se ji daři velmi dobře.

Reklama

Konečně jsme dočkali dlouho očekávané hororové akce Returnal a společnost Sony může být spokojená, hře se totiž v recenzích daří velmi dobře a jde pravděpodobně o nejúspěšnější a nejambicióznější hru od studia Housemarque. Hráči byli vzhledem ke hře dost skeptičtí a moc ji nevěřili, nicméně výsledek recenzí mluví za vše. Returnal je aktuálně na hodnocení 8.6 / 10

Co recenzenti vychvalují a včem se shodují? Hra má zajímavý a originální příběh, kde nechybí atmosferické hororové prvky, které hráče umí vyděsit. Velmi vychvalovaný je také soubojový systém nebo náhodná setkání s nepřáteli. Velké plus dostala také podpora haptiky ovladače DualSense, která dokonale doplňuje hraní a vnímání okolí.

V opačném případě si recenzenti stěžovali na příliš opakující se scény a situace nebo chaotickou minimapu ve hře. Výsledek je ale jednoznačný, Returnal se zkrátka povedl a my bychom se vůbec nedivili, kdyby ze hry vznikla franšíza ve spolupráci se Sony. Níže do komentáře nám klidně napište i vy, jak se vám hra líbí.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizi. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama