Psycho Fear je multiplayer survival horor, inspirovaný filmy Saw
i Zdroj: Dark Panda, Equinox Games
Novinka Psycho Fear je multiplayer survival horor, inspirovaný filmy Saw

Psycho Fear je multiplayer survival horor, inspirovaný filmy Saw

David Vondráček

David Vondráček

9. 6. 2024 18:00

Vývojáři z Dark Panda a Equinox Games pro nás připravují horor, ve kterém se snažíme uniknout z místa, které je plné smrtících pastí. Psycho Fear otestuje naši mysl a důvtip.

Reklama

Máte rádi horor, únikové hry, nebo filmy Saw? Pak vám představujeme Psycho Fear, který tohle vše kombinuje. Ocitneme se v roli člověka uvězněného v řadě smrtících hádanek a výzev. Psycho Fear nabídne survival hororový zážitek, kde se klade velký důraz na řešení hádanek. Abychom unikli pryč a tím si zachránili život, budeme muset zkoumat okolí a nebo sbírat předměty, které budeme následně používat.

Pasti v Psycho Fear slouží jako ústřední bod hry. Každá z nich je pečlivě navržena tak, aby otestovala naše dovednosti a inteligenci. Od jednoduchých hádanek až po složitější a život ohrožující výzvy, které vyžadují kreativní a nekonvenční myšlení, abychom unikli. Hra slibuje napjatou a temnou atmosféru, která nás má udržovat neustále ve střehu. Jednotlivé místnosti mají být detailní a pohlcující.  Dalším velkým bodem hry má pak být systém karmy. Každý čin má váhu a každé vaše rozhodnutí může ovlivnit celý průběh vaší cesty. Získávání nebo ztráta bodů karmy neposouvá pouze čísla ale ovlivňuje i obtížnost hry, upravuje příběh a má moc změnit závěr hry.

A pokud se sami bojíte, můžete sebou vzít až tři další hráče. To ale také nebude jen tak. Jak budete spolupracovat s našimi kamarády,  když naše rozhodnutí ovlivní i jejich karmu? Před sebou tak budeme mít i morální dilema. Uděláme rozhodnutí, které pomůže nám ale poškodí naše kamarády?  Budeme hrdina, padouch nebo něco mezi tím? Karma zkrátka v Psycho Fear není je filozofie ale způsob života.

„Psycho Fear je srdceryvný hororový zážitek z únikové místnosti, kde hráči musí uniknout, aby přežili. Řešte náročné hádanky, překonávejte smrtící překážky a bojujte se smrtícími nepřáteli v intenzivní atmosféře, nervy drásající a temné prostředí udrží hráče na hraně." Píše se v popisku na Steamu.

Psycho Fear se dočká svého vydání na podzim, letošního roku. Hra je v plánu prozatím pouze na PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama