Psychologický horor A.I.L.A má být nejděsivější hororovkou za poslední roky
i Zdroj: Pulsatrix Studios
Novinka Psychologický horor A.I.L.A má být nejděsivější hororovkou za poslední roky

Psychologický horor A.I.L.A má být nejděsivější hororovkou za poslední roky

David Vondráček

David Vondráček

Platformy Windows PC Steam Steam

Indie Pulsatrix Studios rozhodně nemá malé ambice. V hororovce A.I.L.A se staneme game testerem pro zbrusu novou, umělou inteligenci, která nám doslova připraví peklo na zemi.

Reklama

A.I.L.A je ve vývoji již nějakou dobu, na letošním Gamescomu se ale ukázala v prvním pořádném traileru, který naznačil, co všechno nás v této psychologické hororovce čeká. Rozhodně se máme na co těšit. A.I.L.A má nabídnout skutečný hororový zážitek, ve kterém nemají místo laciné lekačky.

Ve hře se ujmeme role game testera, který má vyzkoušet přelomovou a revoluční umělou inteligenci, známý jako A.I.L.A. Jak se ale brzy ukáže, možná že nikdy neměla vzniknout. A.I.L.A totiž na základě toho, čeho se sami bojíme, vytvoří takovou realitu, kde nás naše nejhorší noční můry chtějí připravit o život. Zažijeme tak intenzivní, znepokojivé scénáře napříč různými hororovými žánry, včetně survival hororu, psychologického hororu, akčního hororu a dalších. Bojovat tak budeme třeba proti kultu, který se neštítí ničeho, nebo ve středověku proti nemrtvým.

A.I.L.A poběží na Unreal Engine 5 a využívá pokročilé grafické technologie jako Lumen a MetaHuman. Díky tomu A.I.L.A vytváří pohlcující, fotorealistický zážitek, který hráče přivede na pokraj hrůzy.

„ A.I.L.A. je hororová hra z pohledu první osoby zasazená do blízké budoucnosti plné pohlcujících technologií. Hrajte jako jediný tester hry pro novou revoluční fiktivní AI. Přežijte intenzivní hororové zážitky, které kořistí vaše nejhlubší obavy, protože hranice mezi virtuální realitou a realitou se začínají stírat." Tak o hře píše popisek na Steamu.

A.I.L.A dorazí během příštího roku, přesné datum vydání ale ještě oznámeno nebylo. V plánu je také hra prozatím pouze na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama