Psychologický horor One Way Home se připomíná upoutávkou
i Zdroj: CYBERHEAD
One Way Home Novinka Psychologický horor One Way Home se připomíná upoutávkou

Psychologický horor One Way Home se připomíná upoutávkou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Windows PC

One Way Home spustilo možnost zapojit se do testování. Vyzkoušejte si psychologický horor v kůži mladého chlapce, který z pohledu třetí osoby prožívá noční můry.

Reklama

Před téměř rokem jsme vám představili psychologický horor One Way Home, ve kterém se ujmeme role mladého chlapce, jenž doslova prožije noční můry. Hra prakticky od začátku vypadá velmi slušně a tak nesměla chybět na našem seznamu sledovaných her. 

Dnes tu máme zbrusu novou upoutávku, která prozradí další střípky informací a vezme nás do skutečně zákeřného a hororového světa. One Way Home stále nemá ani přibližné datum vydání, nicméně chystá se na PC (konzole potvrzeny nebyly) a skvělou zprávou je, že nabídne českou lokalizaci. Tvůrci studio CyberHead navíc spustilo možnost zapojit se do testovací fáze, stačí zajít na Steam, kde požádáte o přístup (pod položkou Koupit).

One Way Home

Jimmy Taylor je chlapec, který se ocitne v centru záhadných událostí ve svém rodném městě. Když se Jimmy vrací večer ze školy domů, stane se účastníkem autonehody. Po probuzení se ocitne na opuštěných ulicích na tajemném místě, ze kterého je nyní na něm, aby se dostal ven. Osamělý a ztracený hledá cestu domů a cestou naráží na neznámé a někdy i děsivé záhady a události.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama