Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ
i Zdroj: Bohemia Interactive
DAYZ Novinka Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ

Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 4. 2024 14:00

Bohemia Interactive přináší skvělou zprávu. Původně placené DLC, Livonia, bude po aktualizaci součástí hry DAYZ. Nicméně navýší se cena za hru, doporučujeme ji tak pořídit co nejdříve.

Reklama
Reklama

DAYZ je s námi již více než deset let a stále se těší podpoře v podobě pravidelných aktualizací, oprav chyb a přidávání nového obsahu. Před několika lety bylo vydáno placené DLC s názvem Livonia, které hráče zavedlo do prostředí inspirovaného regionem u Baltského moře. Tato nová mapa přináší úplně nový zážitek, odlišný od původní mapy Chernarus, kterou všichni dobře známe.

České studio Bohemia Interactive nyní přichází s dalšími novinkami. Livonia brzy bude začleněna do základní hry DAYZ jako součást aktualizace, a to bez nutnosti dalšího placení. Přesné datum uvedení mapy však zatím není jasné. Pokud však ještě nemáte hru DAYZ a uvažujete o jejím pořízení, doporučujeme tak učinit co nejdříve. Cena hry za DAYZ se zvýší, ale o tom zatím nejsou žádné konkrétní informace.

Původně placené DLC, Livonia, bude nově součástí hry DAYZ
i Zdroj: Bohemia Interactive

DAYZ Livonia

DLC Livonia je rozšíření pro hru DAYZ, které hráčům přináší novou herní mapu s prostředím inspirovaným regionem Livonska východně od Baltského moře. Tato nová mapa nabízí různorodé terény, od hustých lesů až po otevřené pláně, a poskytuje hráčům nové možnosti pro průzkum, přežití a interakce s ostatními hráči. DLC Livonia také přináší nové zbraně, vozidla a další vybavení, které obohacují herní zážitek a umožňují hráčům přizpůsobit své přežití v tomto drsném postapokalyptickém světě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama