Původní „OG“ mapa z Fortnite se vrátí do hry
i Zdroj: Epic Games
Novinka Původní „OG“ mapa z Fortnite se vrátí do hry

Původní „OG“ mapa z Fortnite se vrátí do hry

Richard Šimáček

Richard Šimáček

4. 12. 2023 08:00

Vývojáři Fortnite potvrdili, že se do hry vrátí původní mapa. Ta se vrátí hlavně kvůli obrovskému zájmu hráčů. Návrat původní mapy je plánován na rok 2024.

Reklama

Tuto vzrušující zprávu sdílel účet Fortnite na Twitteru a naznačil, že příští rok můžeme očekávat skok zpět na mapu, která nás poprvé přivítala ve Fortnite v roce 2017.

Nemělo by to být příliš velkým překvapením, protože láska k Fortnite OG byla ohromující a Fortnite zažil svůj největší den v historii, kdy se na výlet do původní mapy vrhlo více než 44,7 milionu hráčů.

Tento víkend byl pro Fortnite také velký, protože nedávno proběhla akce Big Bang, která nás přivítala ve Fortnite Chapter 5: Underground. Nejenže nám toto dobrodružství s přeskakováním dimenzí dopřálo koncert Eminema, ale také nám představilo nové LEGO, závodní a hudební hry, které do Fortnite zamíří příští týden.

Co se týče Fortnite Chapter 5: Underground, tato nejnovější sezóna přijde se spoustou změn a přídavků, včetně nového ostrova, vlaku, který jezdí po celé mapě, modifikací zbraní, více než 1 200 oblečků ve stylu LEGO, bossů, nového Battle Passu s Peterem Griffinem a Solid Snakem a mnoho dalšího.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama