Remake Age of Mythology ukázal nový trailer i datum vydání
i Zdroj: World's Edge
Novinka Remake Age of Mythology ukázal nový trailer i datum vydání

Remake Age of Mythology ukázal nový trailer i datum vydání

David Vondráček

David Vondráček

9. 6. 2024 20:00

Microsoft ukázal na své konferenci nový trailer z Remaku Age of Mythology: Retold. Kromě toho nám i ukázal datum vydání. Studio World's Edge zdá se znovu udělalo dobrou práci.

Reklama

Age of Mythology není třeba příliš představovat. Staregie s bohy, monstry a lidmi je mezi hráči stále velmi oblíbená. o to víc potěší, že se tahle hra dočká svého přepracování, ve stylu Age of Empires. Že se hra objeví na Microsoft konferenci se tak nějak očekávalo. S radostí vám tak můžeme ukázat nový gameplay trailer, který vypadá opravdu parádně.

Zkáza, hněv bohů, mytická stvoření i postavy. Age of Mythology: Retold zkrátka slibuje pořádnou akci i zábavu. Pokud si navíc připlatíme za prémiovou edici, budete mít přístup ke hře o týden dříve.

Hra Age of Mythology :Převyprávěno od tvůrců oceňované série Age of Empires překračuje hranice historie do mýtického věku, kde se střetávají bohové, monstra a lidé." Píše se v popisku hry na Steamu.

Teď ale to hlavní. Kdy se hry konečně dočkáme. S radostí vám oznamujeme, že hra vychází 4. září letošního roku. Od prvního dne bude v Game Passu a bude také v češtině. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama