Red Dead Redemption 2 míří na Nintendo Switch. Záznam se objevil na stránkách ratingové organizace
i Zdroj: Rockstar Games
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 míří na Nintendo Switch. Záznam se objevil na stránkách ratingové organizace

Red Dead Redemption 2 míří na Nintendo Switch. Záznam se objevil na stránkách ratingové organizace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 9. 2023 11:30 1

Zatímco co se Rockstar Games doslova vykašlal na PlayStation 5 a Xbox Series X/S verze, na Nintendo Switch by se Red Dead Redemption 2 objevit mohlo. Oceňované RPG od autorů GTA prošlo brazilskou ratingovou organizací.

Reklama

Red Dead Redemption 2 vyšlo téměř před pěti lety a dnes jej najdeme na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Bohužel stále marně čekáme na oznámení hry pro aktuální generací konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X/S. A bůh ví, jestli vůbec někdy dorazí (nějaké náznaky se v minulosti objevily, nicméně verze pro PS5 a Xbox Series měly být zrušeny).

Dočkat by se ale mohli už brzy majitelé handheldu Nintendo Switch. Komunita si všimla nového záznamu na stránkách brazilské ratingové organizace, kde se u hry uvádí právě Switch. V tuto chvíli je více než pravděpodobné, že Rockstar Games přijde v rámci několika dnů až týdnů s oznámením - jen tak by hru pro Switch nehodnotili. A co vy, pořídili byste si Red Dead Redemption 2 na Switch? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama