Redemption of the Damned je nový FPS horor, ve kterém vyrazíme na lov monster
i Zdroj: MIROWIN
Novinka Redemption of the Damned je nový FPS horor, ve kterém vyrazíme na lov monster

Redemption of the Damned je nový FPS horor, ve kterém vyrazíme na lov monster

David Vondráček

David Vondráček

11. 5. 2024 18:00

Indie studio MiroWin se až doposud zaměřovalo na VR hry. Redemption of the Damned má být jejich první horor z Evropy v 17. století, kde se vžijeme do role polního lékaře.

Reklama

Ve hře Redemption of the Damned se vžijeme do role asistenta polního lékaře, který zamířil do vzdálené vesnice pomáhat místním rolníkům. Po cestě jsme ale přepadeni a probouzíme se v masovém hrobě, jako jediný přeživší. Je načase dostat ty, co vám tohle provedly. To ale nebude vůbec snadné, protože to co lovíte, se člověku nepodobá ani trochu.

Redemption of the Damned má být hra, kde se bude neustále něco dít a kde vás i sebemenší chyba může stát váš život. Čeká nás svět, ve kterém budeme pomáhat místním lidem s jejich problémy ale zároveň musíme být opatrní, protože ne všichni lidé budou mít dobré úmysly. Starat se budeme i o naše potřeby. Jídlo, spánek, vodu a zejména mentální zdraví. Hlavní hrdina totiž uvidí a zažije věci, ze které by se normální člověk snadno zbláznil, proto bude důležité udržovat mysl stále klidnou. Když budou naše základní věci konečně vyřešeny, můžeme se vydat na průzkum. Celková oblast má být dosti velká. Kolik tajemství se skrývá v zapomenutých, ale neopuštěných ruinách?

Další náplní Redemption of the Damned bude lov našich nepřátel. K dispozici bude boj zblízka, tradiční a unikátní střelné zbraně a samozřejmě specifické způsoby zabíjení jako kříž, svěcená voda, osikové kůly nebo čarodějnické svíčky. Znalost našich nepřátel je totiž naprosto klíčová. Na takového upíra totiž musíte místo palné zbraně vzít kříž a kůl. Smrtelné nebezpečí bude číhat všude. Různá monstra totiž budou mít své vlastní chování i specifickou mechaniku. Může se tak stát, že vás na cestě přepadne nějaký nepřítel. 

Hlavně si pamatujte základní pravidlo. To, že váš nepřítel leží na zemi, neznamená že je mrtvý. Dorazte ho, jinak on dorazí vás.

"Redemption of the Damned je horor pro přežití v kulisách Evropy ze 17. století. Jste asistent polního lékaře, který mířil do vzdálené vesnice pomáhat místním rolníkům. Někdo zaútočil na váš dostavník a vy se probudíte v hromadném hrobě, jako jediný přežil.„ Píše se v popisku na Steamu. 

Redemption of the Damned je ve vývoji už dva roky a ještě nějakou dobu si na hru počkáme. Protože hra je v plánu až na konec roku 2025. Kromě PC mají vývojáři zatím v plánu hru vydat i na PS5. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama