Resident Evil 1 Remake je údajně ve vývoji, mluví se o datu vydání
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil 1 Remake je údajně ve vývoji, mluví se o datu vydání

Resident Evil 1 Remake je údajně ve vývoji, mluví se o datu vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 5. 2024 14:00

V Capcomu se měly změnit plány. Podle nejnovějších informací se zdá, že další připravovanou moderní předělávkou bude Resident Evil 1. Zdroj dokonce mluví o datu vydání, které dává smysl.

Reklama

Capcom díky velmi povedenému Resident Evil 2 Remaku našel způsob, jak velmi jednoduše potěšit fanoušky této série a zároveň vydělat parádní částky. Dvojka vyšla už před pěti lety a odnesla si velmi dobrá hodnocení. Podobně na tom později byl i Nemesis a 4. díl, který vyšel před zhruba rokem. Další moderní předělávkou měl být díl Code: Veronica, nicméně plány se měly změnit.

Arabský profil PRE_Alarabiya na sociální síti X tvrdí, že ji velmi dobré a blízké zdroje potvrdily, že v roce 2026 vyjde Resident Evil 1 Remake, kterým má společnost Capcom oslavit 30 let série Resident Evil. Kolik je na tom pravdy, se dnes těžko dozvíme, nezbývá, než počkat. Nutno také podotknout, na řadě je další plnohodnotný díl - Resident Evil 9, který má vyjít začátkem roku 2025.

Resident Evil 1 Remake je údajně ve vývoji, mluví se o datu vydání
i Zdroj: Capcom

Resident Evil 1

"Resident Evil je survival hororová videohra vydaná v roce 1996. Hráči se ujímají role členů speciální jednotky STARS, kteří zkoumají záhadnou událost v odlehlém mansionu. Musí bojovat proti hordám zombií a řešit hádanky, zatímco odhalují tajemství týkající se nebezpečného T-viru. Hra je známá pro svou atmosféru napětí, omezené zásoby a hádanky, které hráče nutí přemýšlet o svých krocích." Stojí v oficiálním popisku hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama