Resident Evil 4 dorazí příští týden na PlayStation VR2
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil 4 dorazí příští týden na PlayStation VR2

Resident Evil 4 dorazí příští týden na PlayStation VR2

Richard Šimáček

Richard Šimáček

1. 12. 2023 11:00

VR verze hry Resident Evil 4 vyjde už 8. prosince jako bezplatná aktualizace pro všechny majitele původní hry, takže pokud máte PlayStation VR2 a základní hru, budete mít do Vánoc co dělat.

Reklama

Resident Evil 4 Remake vyjde 8. prosince na PlayStation VR2. Ve virtuální realitě bude možné hrát celý Resident Evil 4 Remake, přičemž používat každou zbraň ve hře bude zážitek i díky “neuvěřitelným detailům” a “intuitivnímu ovládání”. Ovladače PS VR2 Sense nabízejí také haptickou zpětnou vazbu, která je pro každou zbraň jedinečná.

VR verze Resident Evil 4 bude nejlepší možnost, jak si tuto hru zahrát, protože vás hra totálně pohltí a každý zvuk a každý nepřítel, co vás přepadne ze zálohy, bude mnohem děsivější. Pokud si nejste jisti, jestli tato VR verze stojí za to, tak si můžete zkusit demo verzi, která bude k dispozici v den vydání hry. Resident Evil 4 Remake je už tak skvělá hra a díky VR verzi se kvalita pozvedne ještě na vyšší úroveň. VR verze bude k dispozici pro všechny majitele původní hry jako bezplatná aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama