Resident Evil 9 by mohl opravdu vyjít v lednu roku 2025
i Zdroj: Capcom
Novinka Resident Evil 9 by mohl opravdu vyjít v lednu roku 2025

Resident Evil 9 by mohl opravdu vyjít v lednu roku 2025

Jakub Dohnanský

Jakub Dohnanský

6. 5. 2024 12:00

Spekulovalo se o odkladu, mluvilo se o technologiích. Teď se k nám dostala informace, že odklad nebude a jedná se o nejdražší hru v sérii. Jak je na tom Resident Evil 9?

Reklama

Po nějaké době se ozývá Resident Evil 9. Nebo přesněji další důvěrohodný leaker, který nám přináší nové informace o tomto očekáváném díle. Byly tu spekulace o odkladech, spekulace o zasazení, spekulace o hlavní postavě a další zajímavé věci, které nejsou samozřejmě vůbec potvrzené.

Nyní přitéká nový benzín do ohně tohoto hororového zážitku. Spekulovalo se o odkladu a momentálně důvěryhodný leaker s přezdívkou Dusk Golem říká, že prý se žádný odklad nekoná.

Podle něj by mělo být nové Resident Evil oznámeno velice brzy a vydáno by mělo být v lednu roku 2025 stejně jako u sedmého dílu tohoto dobrodružství Ethana Winterse.

Resident Evil 9 jako open-world?

Důvěryhodný leaker Dusk Golem dorazil na sociální síť X a dost jasně řekl: “Dragon's Dogma 2 rozšířila funkčnost RE Engine pro hry s otevřeným světem. Další dvě hry postavené na této technologii jsou Monster Hunter Wild a Resident Evil 9.

Nutno samozřejmě podotknout, že to automaticky nemusí znamenat Resident Evil s otevřeným světě, dost to tomu ale nahrává a nám by taková změna rozhodně nevadila. Resident Evil 9 je ve vývoji od roku 2018 a pokud skutečně vyjde až v roce 2025, hráči se rozhodně mají na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama