RoboCop: Rogue City nakonec na konzoli Switch nevyjde
i Zdroj: Teyon Studios
RoboCop: Rogue City Novinka RoboCop: Rogue City nakonec na konzoli Switch nevyjde

RoboCop: Rogue City nakonec na konzoli Switch nevyjde

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 10. 2023 14:00

Pokud už jste žhavili vaše Switche, máme pro vás špatnou zprávu. Ačkoliv se původně plánovalo vydání i na oblíbený handheld od Nintendo, RoboCop: Rogue City nakonec vyjde pouze na PC, PlayStation 5 a Xbox.

Reklama

RoboCop: Rogue City od studia Teyon vyjde již za několik málo dnů, zde se nic podstatného nemění, změna přijde v platformách, na které dorazí. Vydavatelství Nacon před několika dny oficiálně oznámilo, že ruší verzi pro Nintendo Switch

V tuto chvíli nemáme žádné plány na vydání Nintendo Switch.

Od RoboCop: Rogue City se toho příliš nečekalo, tvůrčí celek Teyon totiž prozatím stál za hrami jako Rambo: The Video Game, což byl obrovský průšvih (3 / 10). Hra zaslouženě získala patřila mezi nejhorší roku 2014. Kvalita her studia Teyon se však každým dalším vydání zlepšuje. Například Terminator: Resistance z roku 2019 byl podstatně propracovanější, což se také podepsalo na závěrečných recenzích. I tak šlo o pouhých 5 / 10. Dopadne RoboCop: Rogue City lépe? Mohl by, komunita si celkem pochvalovala nedávnou demoverzi. Hra vyjde 2. listopadu 2023 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama