Rockstar Games kromě Bully 2 údajně plánoval i 3. díl, prozradil bývalý zaměstnanec studia
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rockstar Games kromě Bully 2 údajně plánoval i 3. díl, prozradil bývalý zaměstnanec studia

Rockstar Games kromě Bully 2 údajně plánoval i 3. díl, prozradil bývalý zaměstnanec studia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Jon Young strávil v Rockstar Games dlouhých bezmála 14 let. Za tu dobu se podílel na sérii GTA, Red Dead Redemption 2, nebo nikdy nepředstaveném projektu Agent. Na svém LinkedIn profilu však zmiňuje i Bully 2 a Bully 3. Opravdu se chystal i třetí díl?

Reklama

V letech 2021 až 2022 to skutečně vypadalo, že bychom se v dohledné době mohli dočkat oznámení dlouho očekávané hry Bully 2. Informace přicházely prakticky neustále, dokonce se tvrdilo, že Bully 2 bude oznámené během The Game Awards 2021, na to však nedošlo - vývoj měl být pozastaven a tvůrci přesunuti k vývoji Grand Theft Auto 6. Nakonec se internetem prohnalo několik screenshotů, které dokázala vydolovat hackerská skupina Lapsus$.

Hackerská skupina Lapsus$ zveřejnila screeny z Bully 2
i Zdroj: Spite.cz

Hackerská skupina Lapsus$ zveřejnila screeny z Bully 2

Hackerská skupina Lapsus$ se očividě nedostala pouze ke GTA 6, ale také připravovanému Bully 2.

Rockstar Games toho ale původně mohl chystat mnohem více. Bývalý zaměstnanec studia, Jon Young, na svém LinkedIn profilu shrnul svoji téměř 14letou karieru pod Rockstarem. V letech mezi 2005 až 2018 pracoval na spoustě hrách, nechyběla série GTA, Red Dead Redemption 2, Max Payne 3 nebo na nikdy nepředstavený projekt AGENT. Překvapivě se zde zmiňují také hry Bully 2 a Bully 3. Skutečně R* chystal i třetí díl? To se pravděpodobně nedozvíme, nicméně může jít samozřejmě i o chybu či překlep samotného Jona Younga. Jinak pokud vás zajímá, jak by mohlo Bully 2 vypadat s moderním kabátkem, mrkněte na tento fanouškovský trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama