Rockstar nejspíše sám neví, kdy přesně vyjde GTA 6, tvrdí bývalý vývojář
i Zdroj: Rockstar Games
Novinka Rockstar nejspíše sám neví, kdy přesně vyjde GTA 6, tvrdí bývalý vývojář

Rockstar nejspíše sám neví, kdy přesně vyjde GTA 6, tvrdí bývalý vývojář

Richard Šimáček

Richard Šimáček

Na internetu se stále častěji objevují spekulace o pravděpodobném odkladu GTA 6. To by mnohé určitě nepotěšilo, ale nakonec by to mohlo být prospěšné, protože hra by byla ve lepším stavu.

Reklama

Mnoho analytiků se stále nemůže shodnout, kdy nakonec vyjde GTA 6. Podle Rockstaru by mělo vyjít někdy ve třetím nebo čtvrtém kvartálu roku 2025. Podle informací bývalého zaměstnance Rockstaru se hra nejspíše dočká odkladu.

Bývalý technický ředitel projektu GTA 6, Obbe Vermeij, poukazuje na to, že GTA 4 bylo odloženo pouhé 4 měsíce před plánovaným vydáním a že stejný osud může potkat i nejnovější GTA 6, protože Rockstar se nespokojí s ničím jiným než s dokonalou hrou. Z tohoto důvodu nejspíše ani vedení společnosti neví, kdy by hra měla být dokončena.

To může být důvod, proč společnost neuvedla konkrétní měsíc vydání, protože si chce nechat otevřené dveře pro možný odklad. Spekuluje se, že GTA 6 nakonec vyjde buď na začátku roku 2026, nebo v jeho polovině.

Pokud jde o vydání PC verze ta na tom bude o poznání hůře, protože by měla vyjít s 12 až 18měsíčním zpožděním oproti konzolové verzi. V nejhorším případě si tak GTA 6 zahrajeme na PC až v roce 2028.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama