Ronaldo do fotbalového simulátoru UFL investoval stovky milionů korun
i Zdroj: Strikerz Inc.
UFL Novinka Ronaldo do fotbalového simulátoru UFL investoval stovky milionů korun

Ronaldo do fotbalového simulátoru UFL investoval stovky milionů korun

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 6. 2024 13:00

Cristiano Ronaldo měl do chystaného fotbalového simulátoru UFL investovat stovky milionů korun. Půjde ale skutečně o nejambicióznější fotbalovou hru? Podívejte na video.

Reklama

Když v roce 2021 oznámilo doposud neznámé studio Strikerz fotbalovou hru UFL jako potenciální konkurenci pro FIFU, málokdo tomu věřil. Od té doby studio získalo několik významných finančních injekcí, údajně i od samotného Cristiana Ronalda, který měl do UFL investovat 40 milionů dolarů.

Připojení Cristiana Ronalda jako partnera a investora je významným krokem vpřed a potvrzením naší vize vytvořit přední hru pro fotbalové fanoušky na světě. Společnost UFL se zavázala k inovacím, technologiím a zábavě a v herním průmyslu vidíme významný potenciál dělat věci jinak. Toto je ambice, kterou sdílí Cristiano, a jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat a zároveň i nadále spolupracovat s budoucími investory, abychom vytvořili hru, která zaplní mezeru na trhu fotbalových her tím, že sjednotí bohatý herní zážitek s neustálým pokrokem a férovým přístupem," ke spolupráci doplnil Eugene Nashilov, šéf studia Strikerz. Vyjádřil se i sám Ronaldo.

Jsem nadšený, že mohu být součástí tohoto projektu, protože UFL může přinést nový směr do světa fotbalových her.

Nyní máme možnost zjistit, v jakém stavu se hra nachází. Studio Strikerz spustilo otevřenou betaverzi, do které se mohou zapojit hráči na PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Beta však bude dostupná pouze do dnešního večera.

UFL je tedy ambiciózní projekt, který si klade za cíl stát se významným hráčem na poli fotbalových videoher. Jak se hra bude vyvíjet a jak bude přijata hráčskou komunitou, bude záležet na mnoha faktorech, včetně kvality hry a její schopnosti inovovat a nabízet jedinečné zážitky.” Stojí v oficiálním popisku hry.

UFL by mělo vyjít ještě v letošním roce formou free-to-play. Bohužel se stále mluví pouze o konzolích, zdali se nakonec objeví o PC verze, nemáme žádné zprávy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama