Ruští hráči mají smůlu: Hry od PlayStationu si na Steamu nekoupí
i Zdroj: Spite.cz / Copilot
Novinka Ruští hráči mají smůlu: Hry od PlayStationu si na Steamu nekoupí

Ruští hráči mají smůlu: Hry od PlayStationu si na Steamu nekoupí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 2. 2024 12:00

Bombové útoky na Ukrajině vedou k dalšímu omezení pro ruské občany. Tentokrát to odnesou běžní lidé, kteří si jen chtěli zahrát exkluzivity od PlayStation Studios.

Reklama

Válka, ve které proti sobě stojí Ukrajina proti podstatně většímu Rusku, stále neutichá. Ačkoliv o ní média u nás již tolik neinformují, neustále můžeme především v zahraničních novinách, číst informace o tom, jak stále, hlavně na území Ukrajiny, dopadají bomby.

A tak světové firmy a společnosti na kdejaké zaměření neustále přicházejí s dalšími omezeními a dodávkami do Ruska - ano, najdou se i tací, co se již na trh do Ruska vrací, nicméně to se zdaleka netýká společnosti Sony, která v bojkotu pokračuje.

Podle informací od běloruského zpravodajského webu Nexta.tv, si společnost Sony zažádala o to, aby hry vydané pod divizí PlayStation nebyly k dispozici na platformě Steam pro hráče v Rusku a Bělorusku. Oba státy jsou si velmi blízcí, především pak prezidenti a vláda, která jde ruku v ruce - bohužel to odnášejí běžní lidé, kterým se v důsledku neupadající války dostává stále méně prostředků ze světa, viz například nyní hry od Sony PlayStation.

Válka na Ukrajině: Zkušenosti ze hry vojákovi pomohly zničit ruský tank T-90M
i Zdroj: Spite.cz / S využitím Copilot

Válka na Ukrajině: Zkušenosti ze hry vojákovi pomohly zničit ruský tank T-90M

Ukrajinský tankista si s přehledem poradil s ruským tankem T-90M. Výpověď po zdařeném útoku mladého tankisty pomalu oblétá…

21. 1. 2024 09:00
6
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama