Saber definitivně opustil rozpadající se Embracer Group a potvrdil vývoj několika her
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka Saber definitivně opustil rozpadající se Embracer Group a potvrdil vývoj několika her

Saber definitivně opustil rozpadající se Embracer Group a potvrdil vývoj několika her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 3. 2024 20:00

Šéf studia Saber Interactive oficiálně oznámil, že jsou nezávislou společností. Navíc prozradil, na jakých hrách Saber v současnosti nadále pracují. Máme dobré zprávy.

Reklama

Holdingová společnost Embracer Group v posledních měsících nezažívá příliš dobré období, po letech dobrých zpráv, kdy jejich studia pracovala na stovkách projektů, se vše obrací a Embracer ruší jeden projekt za druhým, zavírá studia a ukončuje spolupráce.

Velká spolupráce končí i v případě se společností Saber Interactive, která stojí za oblíbenými hrami jako World War Z, Mad Runner nebo Evil Dead. Oznámil to sám šéf Saberu, Tim Willits, a dodal, že se hráči nemusí bát o některé z rozpracovaných titulů. Na svém X účtu zmínil například tyto projekty:

  • John Carpenter's Toxic Commando
  • Jurassic Park: Survival
  • Warhammer 40 000: Space Marine 2
  • A další řadě titulů…

Saber Interactive

Saber Interactive je americká společnost, pod kterou spadá jak vydavatelská, tak vývojářská činnost. V současné době mají pracovat na spoustě různých her, Saber je navíc známý tím, že pomáhá jiným studiím s vývojem remasterů a remaků. V současné době by kromě několika výše zmíněných her měli pracovat také na Star Wars: KOTOR nebo očekávaném hororu A Quite Place.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama