Saber Interactive údajně pracuje na neoznámené Star Wars hře
i Zdroj: ILMxLAB
Novinka Saber Interactive údajně pracuje na neoznámené Star Wars hře

Saber Interactive údajně pracuje na neoznámené Star Wars hře

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 9. 2023 13:00

Jeden z vývojářů ze studia Saber Interactive, Aleksej Provotorov, na svém LinkedIn profilu uvedl, že pracuje na neoznámené Star Wars hře. Vzniká snad další díl z tohoto populárního sci-fi světa? Nebo myslel jen nepředstavený remake Knights of the Old Republic?

Reklama

Studio Saber Interactive pracuje kde na jakém žánru a spoustě spíše béčkových her. V jejich seznamu z posledních let najdeme třeba závodní hru MadRunner, Dakar Desert Rally, zombie akci World War Z nebo hororovku Evil Dead: The Game. V současnosti pracují například na další zombie hře, John Carpenter's Toxic Commando nebo hororové adaptaci podle populárního filmu A Quite Place.

Mimo to, by podle Alekseje Provotorova, mělo studio pracovat také na neoznámené hře ze světa Star Wars. Alespoň to uvedl na svém LinkedIn profilu, který je však od včera nedostupný. Že by prozradil něco, co ještě dávno neměl? 

Je ale také pravděpodobné, že tím doslova nemyslel neoznámený, ale nepředstavený titul Star Wars. Jak už nějakou dobu víme, Saber se mělo přidat ke studiu Aspyr, kde aktuálně pracují na Star Wars: KOTOR Remake. Jak je na tom očekávané RPG dnes, bohužel nevíme, snad se ale brzy dozvíme další informace, přeci jen měl remake dorazit již letos. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama