Se sérií Driver máme několik plánů, oznámil Ubisoft
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Se sérií Driver máme několik plánů, oznámil Ubisoft

Se sérií Driver máme několik plánů, oznámil Ubisoft

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft se vyjádřil k závodní sérii Driver, která skončila v roce 2011 dílem San Francisco. Ačkoliv se plánovaného filmu asi nedočkáme, s franšízou se stále počítá.

Reklama

Dříve velmi oblíbená závodní open-world série Driver je více než 10 let uložena k ledu. Doposud bylo vydáno pět hlavních dílů, přičemž první již v roce 1999, kdy vyšel na první generaci PlayStationu. Od třetího dílu se pak dočkali také PC a Xbox hráči. Nicméně série skončila nejméně úspěšným posledním dílem s podtitulem San Francisco (2011). Poté se tvůrci rozhodli přijít s něčím modernějším a vznikla trilogie The Crew.

Každopádně pojďme k hlavnímu tématu, kterým je budoucnost této série Driver. V roce 2021 Ubisoft oznámil, že ve spolupráci s novou streamovací platformou Binge připraví celovečerní film podle Drivera. Nicméně po třech letech od této zprávy přichází špatná zpráva.

V našem partnerství s Binge a značkou Driver se již neposouváme kupředu,

uvedl Ubisoft pro server GameFile.news. Je tedy více než pravděpodobné, že z tohoto partnerství nakonec nic nebude a na snímku se nepokračuje. Každopádně tu máme ještě jednu, naštěstí dobrou zprávu. 

Ubisoft nadále se značkou Driver počítá. Co přesně mají na mysli je samozřejmě záhadou a nejspíše si ještě na nějaké představení dalšího projektu kolem Driver počkáme. V současné době Ubisoft podporuje stále relativně nové The Crew: Motorfest. A co vy, jak by se vám líbil nový díl Drivera? A jak moc byste jej chtěli inovovat? Já osobně bych byl pro, kdyby z auta šlo vycházet a více by se vše přiblížilo sérii GTA, která tu zkrátka nemá konkurenci. Níže ještě vyjádření zástupce Ubi a video, který zachycuje evoluci série.

Aktivně pracujeme na dalších vzrušujících projektech souvisejících s franšízou Driver a nemůžeme se dočkat, až se v budoucnu podělíme o další informace.

Driver

Driver je populární herní série akčních závodních her, kterou vyvinula společnost Reflections Interactive (nyní známá jako Ubisoft Reflections). Hry se vyznačují kombinací automobilových honiček, akčního hraní a otevřeného světa. Během pěti hlavních dílů jsme se mohli podívat do Miami, San Francisco, Los Angeles, New York City, Chicago, Havana, Las Vegas nebo Rio de Janeiro. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama