Sea of Thieves si vyzkoušelo více než 40 milionů hráčů
i Zdroj: Rare Ltd.
Sea of Thieves Novinka Sea of Thieves si vyzkoušelo více než 40 milionů hráčů

Sea of Thieves si vyzkoušelo více než 40 milionů hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 4. 2024 10:30

Sea of Thieves dosáhlo významného milníku. Ještě před uvedením PlayStation 5 verze studio Rare hlásí, že si hru vyzkoušelo více než 40 milionů hráčů.

Reklama

Vydání pirátské akce Sea of Thieves od studia Rare neproběhlo vůbec hladce, hře nikde nepredikoval dobrou budoucnost a mohlo za to hned několik důvodů. Ty jsou však již dávno pryč, tvůrci se o hru starají velmi dobře a neustále ji zásobují novým obsahem - což je samozřejmě logické vzhledem k tomu, že Sea of Thieves míří na novou platformu, PlayStation 5.

Chci využít této příležitosti a upřímně poděkovat týmu, který tak tvrdě pracoval na poskytnutí více než stovky bezplatných aktualizací od uvedení na trh,

řekl Joe “Three Sheets” Neate z Rare. Důkazem toho, že je Sea of Thieves parádní hrou, je nově dosažený milník. Studio Rare se před několika hodinami skrze oficiální stránky pochlubilo, že hru již vyzkoušelo více než 40 milionů hráčů, to je absolutně obrovské číslo, za které gratulujeme. Další miliony by pak mohly připlout díky zmíněné PS5 verzi, kam dorazí už 30. dubna 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama