Šéf Insomniac Games naráží na Marvel's Spider-Man 3
i Zdroj: Insomniac Games
Novinka Šéf Insomniac Games naráží na Marvel's Spider-Man 3

Šéf Insomniac Games naráží na Marvel's Spider-Man 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 10. 2023 10:00

Zdá se, že v Insomniac Games se už přemýšlí nad Marvel's Spider-Man 3. Něco málo naznačil šéf studia, Bryan Intihar. V rozhovoru v podcastu uvedl, že další cesta by mohla vést ke třetímu dílu. Bylo by to epické, řekl.

Reklama

Herní svět si aktuálně užívá Marvel's Spider-Man 2. Jde o další umělecké dílo studia Insomniac Games, které znovu sbírá vysoké známky v recenzích, jak těch novinářských, tak uživatelských. Další cesta vede k projektu Marvel's Wolverine, po té by mohlo dojít na spin-off Marvel's Venom. Co ale bude pak? Vrhnou se v Insomniac na další Marvelovku nebo omrknou své starší série Resistance či Sunset Overdrive? 

V pořadí by mohl být Marvel's Spider-Man 3. Kreativní ředitel Bryan Intihar v rozhovoru pro Friends Per Second naznačil, že bychom se v budoucnu mohli dočkat třetího dílu - což by určitě nebylo pro nikoho příliš překvapující.

Pokud by Spider-Man 1 a Miles Morales byli jako náš Iron Man a Spider-Man 2 občanská válka, kam od toho logicky půjdeme? Myslím, že by to bylo docela epické,

konkrétně řekl Bryan Intihar. Na třetí díl je ale čas, Insomniac Games má několik projektů ve vývoji a tak bychom se trojky mohli dočkat klidně až v letech 2028 (náš odhad). Jejich další hrou bude zmíněný Wolverine, ten se plánuje na rok 2024 - 2025, též exkluzivně na PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama