Sega připravuje nové Crazy Taxi, podobat se má Fortnite či GTA Online
i Zdroj: SEGA
Novinka Sega připravuje nové Crazy Taxi, podobat se má Fortnite či GTA Online

Sega připravuje nové Crazy Taxi, podobat se má Fortnite či GTA Online

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 2. 2024 16:00

Sega plánuje velký projekt: AAA hru Crazy Taxi v live-service stylu podobném Fortnite nebo GTA: Online. Pracovat se má i na remaku prvního dílu z roku 1999.

Reklama

Společnost Sega, tvůrce úspěšných franšíz jako Sonic, Total War nebo Like a Dragon, nedávno ohlásila návrat také ke své klasice jménem Crazy Taxi. Moc toho v současnosti nevíme, snad jen, že bude mít vysoký rozpočet (AAA) a ambice konkurovat velkým hrám. Na hře pracuje relativně nové, doposud né moc známe studio Sapporo.

Nyní se k situaci kolem nového Crazy Taxi vyjádřil insider a odhalil, že se jedná o live-service hru, která se bude inspirovat tituly jako Fortnite a GTA: Online. Tento koncept slibuje dynamický a neustále se vyvíjející herní svět, který se bude pravidelně přizpůsobovat trendům. Zatímco detaily zůstávají stále nejasné, tato nová informace fanoušky příliš nepotěšila. V tuto chvíli je jen otázkou, jak se studio Sapporo popere s vývojem takové hry a živou službou. Chybět by tak rozhodně neměl battle-royale režim pro až 100 hráčů. Bude zajímavé sledovat, co z toho nakonec bude.

Vývoj nového dílu ale bude nějakou dobu trvat, přesto Crazy Taxi dorazí. Insider tvrdí, že Sega má v plánu vydat propracovaný remake prvního dílu. A další starší hry by měly následovat. Mluvilo se například o Shinobi, Golden Axe nebo Streets of Rage. Jakou z vyjmenovaných her byste brali jako první? Dejte nám vědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama