Seriál Fallout má své datum premiéry
i Zdroj: Bethesda
Filmy a seriály Novinka Seriál Fallout má své datum premiéry

Seriál Fallout má své datum premiéry

Jakub Hergesell Richard Šimáček

Jakub Hergesell, Richard Šimáček

24. 10. 2023 07:00

Jestli se na něco opravdu těšíme, pak to je hraný seriál Fallout. Po dlouhé době tu máme něco oficiálního, Bethesda a Amazon Prime Video prozradily datum premiéry. Na první pořádný trailer ale stále čekáme.

Reklama

Po mnoha únicích z posledních měsíců tu máme konečně něco oficiálního. Společnost Amazon a Bethesda prozradily datum premiéry hraného seriálu podle Fallout. Letos to bohužel už nebude, což jsme mimo jiné tvrdili i nedávno, kdy unikl teaser trailer - zdálo se nám to příliš brzy, Amazon totiž stále natáčel další scénky. Nicméně dnes už s jistotou víme, že první díl uvidíme přesně 12. dubna 2024, samozřejmě exkluzivně na Amazon Prime Video.

První řada seriálu nás vezme na úplný začátek celého děje, což nebylo oficiálně potvrzeno, v podstatě to ale prozradilo několik dříve uniklých záběrů, kde se některé scénky odehrávaly ještě před onou katastrofou. I tu samozřejmě “zažijeme” a odstartuje se tím celý příběh. V následujících několika týdnech, maximálně měsících se konečně začnou objevovat oficiální záběry a doufejme, že už brzy také pořádný a kvalitní trailer.

Stejně jako v případě mnoha významných videoherních adaptací jsou s projektem spojena poměrně zvučná jména. Výkonnými producenty jsou Jonathan Nolan a Lisa Joy (manželské duo stojící za Westworldem) a Todd Howard z Bethesda Game Studios. V hlavních rolích se představí Walton Goggins (Justified) a Ella Purnell, kterou fanoušci her poznají jako hlas Jinx v kritiky oceňované sérii League of Legends: Arcane. Natáčení seriálu začalo v červenci 2022.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama