Seriál Fallout můžete zhlédnout zcela zdarma, poradíme vám, jak na to
i Zdroj: Amazon Prime
Filmy a seriály Novinka Seriál Fallout můžete zhlédnout zcela zdarma, poradíme vám, jak na to

Seriál Fallout můžete zhlédnout zcela zdarma, poradíme vám, jak na to

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2024 19:00

Ještě pořád jste neviděli oceňovaný seriál Fallout? Nechce se vám utrácet za předplatné? Potom pro vás máme jeden velmi jednoduchý tip, jak celý seriál zhlédnout zdarma.

Reklama
Reklama

Nejslavnější seriál současnosti? Rozhodně můžeme označit hraný Fallout, který je nyní dostupný díky službě Amazon Prime Video. To už ale jistě všichni dávno dobře víte, stejně tak, že pro zhlédnutí si musíte službu od Amazonu předplatit. My však máme tip - ostatně jako již několikrát předtím, jak placení obejít a seriál zhlédnout úplně zdarma.

Možná už jste slyšeli o zkušební době, tu nabízí víceméně spousta podobných služeb, v tomto případě je však výhodou, že všech 8 dostupných dílů je již venku a nevycházejí jednou týdně jako v jiných případech. Co to znamená? Stačí zajít na oficiální stránky Amazon Prime, kde nás služba vyjde na zhruba 80 Kč, a všechny díly na vás vyskáčou a vy můžete vše pohodlně sledovat. Nutno samozřejmě říct, že než něco zaplatíte, dostanete 7 až 30 denní trial, během kterého bez jakéhokoliv poplatku celý seriál zhlédnete. Určitě se nemusíte obávat, že byste museli platit nějaké peníze. Pozor ale, nezapomeňte službu včas zrušit - po měsíci od zahájení zkušební doby by vám již Amazon strhl první měsíční částku.

Seriál Fallout

Fallout, inspirovaný jednou z největších videoher všech dob, vypráví příběh bohatých i chudých ve světě, kde není téměř nic. Dvě stě let po apokalypse jsou obyvatelé luxusních protiatomových krytů nuceni znovuobjevit neuvěřitelně složitý, bizarně veselý a extrémně násilný svět, který je čeká na povrchu.” Stojí v oficiálním popisku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama