Seriály Cyberpunk, Tomb Raider a Splinter Cell dostaly nové trailery
i Zdroj: Netflix
Filmy a seriály Novinka Seriály Cyberpunk, Tomb Raider a Splinter Cell dostaly nové trailery

Seriály Cyberpunk, Tomb Raider a Splinter Cell dostaly nové trailery

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Kuaishou Filmy/Seriály

Hned čtyři velmi slavné značky dostanou vlastní seriál. Pojďme se podívat na trailery a informace o seriálech Cyberpunk, Splinter Cell, Tomb Raider a Devil May Cry.

Reklama

Platforma Netflix v jeden moment musela potěšit spoustu herních nadšenců několika žánrů. Venku jsou nové trailery pro animované seriály Splinter Cell, Tomb Raider, Devil May Cry a uskutečnila se i jedna premiéra. Vlastní seriál dostane i uznávaný Cyberpunk. A tím rovnou dnes začneme.

Seriál Cyberpunk

Pojďme začít možná tím nejlepším ze všech zmiňovaných. Nový seriál ve spolupráci s CD Projekt RED dostane Cyberpunk, který láká na “návrat do Night City”. V tuto chvíli však není jasné, zdali půjde o přímé pokračování dříve vydaného seriálu Cyberpunk: Edgerunners nebo zcela nový příběh a postavy. Nutno také připomenout, že zhruba před dvěma lety se vedení CDPR vyjádřilo, že pokračování neplánují. Na další informace si tak budeme muset chvíli počkat.

Seriál Splinter Cell

Podobné množství informací máme také ohledně seriálu Splinter Cell: Deathwatch, který Netflix připravuje ve spolupráci s Ubisoft Film & Television. V tuto chvíli nevíme prakticky nic, vystačit si budeme muset s trailerem a popiskem níže.

"Splinter Cell sleduje příběh agenta Fishera, který pracuje pro tajnou vládní organizaci USA s názvem Čtvrtý Ešalon. V první ukázce nadcházející série vidíme, jak se pár nočních brýlí potápí do vody, zatímco na rakev muže jménem Douglas Shetland jsou kladeny květiny. Na dřevěné rakvi je vyryto „Milovaný otec“ a Fisher přitom vypráví: „Jakmile si zvykneš na stíny, uvidíš špatné lidi takové, jací opravdu jsou. A oni nikdy neuvidí tebe, jak si pro ně jdeš.

Seriál Tomb Raider

Nejblíže k premiéře má seriál Tomb Raider: The Legends of Lara Croft, té se dočkáme 10. října 2024. Nicméně co o víme o příběhu? Moc toho není, ovšem pokud si dobře pamatujete na moderní herní trilogii, která začala v roce 2013 a pokračovala díly Rise of the Tomb Raider a Shadow of the Tomb Raider, tak seriál bude “nepřímo” navazovat a poví nám něco o příběhu po. Níže ještě oficiální popisek.

Drsňačka Laca Croft vyrazí na divokou cestu přes celý svět, aby přišla na kloub dávné záhadě. A vyrovná se přitom s traumatickými událostmi z vlastní minulosti.

Seriál Devil May Cry

Naposled jsme si nechali oblíbenou značku Capcomu, Devil May Cry. Ani v tomto případě neznáme přesné datum premiéry, mluví se však o květnu 2025.

Zlověstné síly působí na portálu mezi lidskou a démonickou říší. Uprostřed toho všeho stojí Dante, osiřelý lovec démonů na objednávku, aniž by tušil, že osud obou světů spočívá na jeho bedrech. Devil May Cry vychází ze slavné akční adventury stejného jména, kterou vyvinula společnost Capcom a vytvořil Hideki Kamiya. Hra sleduje lovce Danteho, který si dal za životní cíl pomstít smrt své matky tím, že zlikviduje všechny démony."

Celkem slušná nabídka, co myslíte? Pokud vás zajímají i další informace ohledně filmů či seriálů podle her, rozhodně navštivte naší sekci filmy a seriály, kterou pravidelně zásobujeme novými články. A rozhodně nám nezapomeňte říct, na jaký ze seriálů se těšíte nejvíce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama