Série Tony Hawk brzy oslaví 25. narozeniny a možná se chystá nový díl
i Zdroj: Activision
Novinka Série Tony Hawk brzy oslaví 25. narozeniny a možná se chystá nový díl

Série Tony Hawk brzy oslaví 25. narozeniny a možná se chystá nový díl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Videoherní série Tony Hawk už za pár týdnů oslaví 25. výročí! A kromě samotných oslav bychom se klidně mohli dočkat i nějakého oznámení, údajně něco chystá Microsoft.

Reklama

Když se řekne “skejtová” hra, pravděpodobně většině z nás přijde jako první vzpomínka na legendárního a nestárnoucího Tony Hawka a jeho bohatou sérii. Ta prozatím skončila remasterovanou kolekcí Tony Hawk's Pro Skater 1 & 2, kterou vydalo vydavatelství Activison v roce 2023. Výsledek? Ačkoliv to možná nikdo nečekal, fanoušci byli maximálně nadšení, hra byla věrná originálu a nabídla krásnou grafickou podobu a textury ve vysokém rozlišení. 

Nikdo tak nepředpokládal, ani nenaznačoval, že bychom se už brzy mohli dočkat něčeho dalšího. A možná dočkáme, na oficiálním profilu Tony Hawk Pro Skater na sociální sítí X se objevil obrázek, který oslavuje 25. výročí série. Nemusí však jít pouze o pouhou oslavu, již před pár měsíci se nechali velmi důvěryhodní a blízcí lidé Microsoftu slyšet, že Microsoft by rád pokračoval v sérii Tony Hawk. Co na tom všem bude pravdy se dozvíme brzy, série oslaví 25. výročí již 29. září.

Série Tony Hawk

Debutovala v září roku 1999 a původně byla vyvinuta společností Neversoft a publikována Activisionem, hra přinesla revoluci v žánru sportovních her svou intuitivní hratelností, plynulým ovládáním a kombinací realistického skateboardingu s arkádovými prvky. Série se stala kulturním fenoménem, ovlivnila skateboarding jako sport a proslavila Tonyho Hawka, profesionálního skateboardistu, který dal hře jméno. Hry z této série jsou známé také díky svému skvělému soundtracku, který často obsahoval populární punkové a rockové skladby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama